Sielunsopimus on sinua varten

Sielunsopimuksella täytetään sieluntehtävää

Sinulla on sieluntehtävä, johon liittyy useita eri sielunsopimuksia. Nämä sopimukset on solmittu jo kauan ennen kuin synnyit tänne.

Olemme syntyneet puhtaina sieluina kokemaan tätä elämää. Keho, jossa elät, tarjoaa sielullesi mahdollisuuden oppia, elää ja kokea tätä ihmeellistä elämää maan päällä. Jossain vaiheessa heräät ajattelemaan, että mikä on se sieluntehtävä tai -sopimus, jota olet tullut tänne toteuttamaan.

Sielunsopimus omien vanhempien kanssa

Ei ole sattumaa, että synnyit perheeseen, jossa sait kasvaa. Ensimmäinen kohtaamasi sielunsopimus on solmittu omiin vanhempiin. 

”Olen laittanut äitini koville”

Näin äitienpäivänä pohdin, minkälainen sielunsopimus minulla on äitini kanssa. Kuinka minun ja äitini sielut ovat tarjonneet meille molemmille opetuksia ja kasvun paikkoja. Äiti on tietenkin ollut kasvattaja, mutta yhtä lailla, minulla on ollut tehtävä äitini kasvattajana. Olen omalla olemuksellani laittanut äitini koville – haromaan hiuksia, kohtaamaan epävarmuuksia, kokemaan pelkoja ja peruskiukuttelullani kaivanut äidistäni esiin hänen sisäisen lapsensa, joka on vastannut kiukkuuni samalla mitalla. Ihan syystä, se on ollut osa sopimustamme. Ilman rosoja, monttuja ja kuoppia, emme olisi kumpikaan kasvaneet. Ja toisaalta, olemme sopimuksemme mukaisesti opettaneet toisillemme luottamusta, elämästä nauttimista ja pyyteetöntä rakkautta. 

”En ole vanhempana valmis”

Äitinä, olen kokeneempi oman äitini ansiosta. Mutta se ei ole tehnyt minusta valmista. Sielunsopimukseni lapsiini ovat ainutlaatuisia. Heidän sielunsa ovat syntyneet tänne täyttämään omaa tehtäväänsä ja tässä tehtävässä heillä on eri kasvunpaikkoja, mitä minulla oli lapsena. Enkä minäkään ole vanhempana valmis – edelleen, he puskevat omalla käytöksellään sieluni lähes kuilun partaalle näkemään ja oppimaan jotain, mikä vie minua sieluntehtävässäni eteenpäin. 

Sinulla on useita sielunsopimuksia

Kohtaat elämässäsi useita ihmisiä, joiden kanssa sinulla on sielunsopimus. Vanhempiesi lisäksi sinulla on sopimus puolisosi (tai puolisoidesi) kanssa, ystävien ja ihmisten, jotka tulevat jossain vaiheessa elämääsi kulkemaan kanssasi tätä matkaa. Kun katsot taaksepäin, voit ehkä huomata, miten jotkut ihmiset ovat olleet matkallasi tietyn aikaa. Olette kohdanneet juuri oikeaan aikaan, olette kulkeneet juuri oikean hetken, jonka jälkeen tienne ovat eronneet. Sielunsopimuksenne on täytetty.

Sielunsopimuksilla on tarkoitus elämässäsi

Osa polullesi osuneista ihmisistä tuntuu ihanan täyttymyksellisiltä – osa ei. Myös he, jotka ovat saaneet ihokarvasi nousemaan pystyyn, ovat osuneet polullesi syystä. Tällaiset kohtaamiset ovat todella arvokkaita! Pysähdy ja katso, mitä sisältäsi nousee. Mikä osa sinussa haluaa tulla huomioiduksi ja hoidetuksi? Mikä on kyseisen sielunsopimuksen tehtävä ja tarkoitus elämässäsi?

”Täytä oma osuutesi sopimuksista”

Kulje polkuasi uteliaana, valmiina oppimaan ja kasvamaan. Täytä oma osuutesi sopimuksista, joita on solmittu, sillä sitä kautta toteutat sieluntehtävääsi, joka sinulle on annettu.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa